Rouwcentrum Gielis-Veremans, uw rouwcentrum in Hoboken, Kontich en daarbuiten

Op rouwcentrum Gielis-Veremans kunt u rekenen voor een mooi en sereen afscheid van uw geliefde. U kunt in onze vestigingen in Kontich en Hoboken terecht om uw plechtigheid mee vorm te geven. Wij zijn niet alleen werkzaam in Kontich en Hoboken, maar ook in de ruimere omgeving van Antwerpen

Duurzame vertrouwensrelatie

Al zes generaties lang staan wij bekend om onze discrete en vertrouwensvolle band met onze klanten. Serene en kwaliteitsvolle uitvaartceremonies tegen betaalbare prijzen, dat is wat u mag verwachten als u beroep doet op rouwcentrum Gielis-Veremans. Tijdens deze moeilijke periode van rouw, nemen wij de overbrenging van uw dierbare naar een van onze private mortuaria voor onze rekening. Bovendien baren we de overledene op zodat elke geliefde op een rustige en mooie manier afscheid kan nemen. 

Rouwplechtigheid

Wij organiseren de volledige plechtigheid inclusief de rouwbloemen, het rouwdrukwerk, de overlijdensberichten, het vastleggen en organiseren van de koffietafel en de uitvaartplechtigheid zelf. 

Heeft u vragen over de werkwijze van onze rouwcentra in Kontich of Hoboken? Of wilt u graag gebruikmaken van onze diensten? U kunt ons dag en nacht telefonisch bereiken, voor al uw bekommernissen zijn wij 24 uur op 24, 7 dagen op 7 beschikbaar.

Daarnaast kunt u ons ook contacteren via de contactpagina op onze website. 

Maak gerust telefonisch een afspraak zodat we u verder kunnen helpen en samen kunnen bekijken hoe we uw plechtigheid kunnen invullen en vormgeven. 

HOBOKEN

 Kioskplaats 48-50
2660 Hoboken Route

  03 827 56 39
 [email protected]
  BTW BE0871 030 207

KONTICH

 Antwerpsesteenweg 80
2550 Kontich Route

  03 457 11 58
 [email protected]
  BTW BE0871 030 207

CONTACTEER ONS NUTTIGE INFORMATIE

Nuttige downloads

Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuzes en staan paraat met praktische hulp. Op deze pagina vindt u handige downloads, die u kunnen helpen bij het verwerken van de administratie die bij een overlijden komt kijken.

Lees meer

Nuttige informatie over de afscheidsdienst

Bij een overlijden komt ongelooflijk veel administratieve rompslomp kijken. Het is zowel voor u als voor de andere familieleden het beste om dit snel af te handelen. Op deze pagina vindt u allerlei informatie over zaken die geregeld moeten worden, en die wij voor een stukje mee uit uw handen kunnen nemen indien u dat wenst.

Lees meer